Η εταιρεία μας...

Ο Δημήτρης Μαρινάτος ιδρυτής της πρώην εταιρείας Odin Sound απο το 1994 εώς το 2011 και ιδιοκτήτης της εταιρείας Fabulous Events διαθέτει μία εμπειρία 30 ετών στον χώρο των events. Με περισσότερες απο 30.000 εκδηλώσεις σας προσφέρει τις γεμάτες εμπειρία και αξιοπιστία υπηρεσίες του μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες του.
Mέσα από την μουσική, τα ειδικά εφέ , τα πυροτεχνήματα, τον ηχητικό εξοπλισμό, τον φωτιστικό εξοπλισμό που κάνουν κάθε εκδήλωση πολύ ξεχωριστή.

Η εμπιστοσύνη , η συνέπεια , ο σεβασμός προς του πελάτες είναι χαρακτηριστικά που καθιστούν την εταιρεία μουσικής και ηχητικής κάλυψης εκδηλώσεων Fabulous Events τόσο ξεχωριστή. Κάθε πελάτης διαμορφώνει την εκδήλωση του όπως εκείνος επιθυμεί, καθώς η γκάμα των δυνατοτήτων της εταιρείας είναι αρκετά μεγάλη.

Μετά από πολλές συνεργασίες η εταιρεία μας έχει καταξιωθεί ως μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες στον χώρο των εκδηλώσεων και της μουσικής που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί για τις πιο αγαπημένες και σημαντικές στιγμές της ζωής του. Άλλωστε έχει αποδειχθεί πως οι καλύτερες και οι πιο ποιοτικές συνεργασίες είναι αυτές που συνθέτουν μία τέλεια εκδήλωση.