Οι υπηρεσίες μας...

Με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας προσφέρουμε υπεύθυνα τις υπηρεσίες μας με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση σας

Φωτισμός

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την ποιότητα του ήχου που προσφέρουμε, σχεδιάζουμε έναν τελευταίας τεχνολογίας αρχιτεκτονικό φωτισμό που εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα.

DJ - Μουσική

Σε συνεργασία με καταξιωμένους μουσικούς και ηχολήπτες σας προσφέρουμε μουσική κάλυψη σύμφωνα με τα γούστα και τις προτιμήσεις σας.
Συζητήστε μαζί μας τις επιλογές σας, προκειμένου να μετατρέψουμε την εκδήλωση σας σε ένα ευχάριστο μουσικό ταξίδι.

Ηχητική κάλυψη

Με 30 χρόνια προϋπηρεσίας στο χώρο του ήχου και της μουσικής και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα του κάθε χώρου, σας παρέχουμε πακέτα ηχητικών λύσεων με σύγχρονο ποιοτικό εξοπλισμό για όλα τα είδη εκδηλώσεων.

Πυροτεχνήματα

Ο κύριος σκοπός μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες σας δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα με πολλές επιλογές σε εναέρια πυροτεχνήματα, βεγγαλικά εδάφους και ειδικά εφέ.

Εταιρικά συνέδρια

Μεταμορφώνουμε και διαχειριζόμαστε το χώρο του event σας από την αρχική ιδέα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με γνώμονα τον πιο αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας σας με το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Οπτικοακουστικά συστήματα

Έχουμε την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε απαίτηση σας σε Led οθόνες εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, υψηλής ανάλυσης video wall και προτζέκτορες .
Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για τη χρήση που θέλετε.